qui som:

escaladorSom una empresa multiserveis, especialitzada en tot tipus de treballs de construcció, instal·lacions elèctriques i de fontaneria, decoració i pintura, muntatge de estructures metàl·liques i serralleria... utilitzant les tècniques de treballs verticals, que venen de l’alpinisme i la espeleologia, aconseguim un millor servei, més econòmic i ràpid.

Objectius:

Estalvi: del cost i el temps de muntatge de grans estructures i maquinaries (envestides, grues). Menys molèsties d’ocupació.
Rapidesa: en el temps d’actuació.
Accessibilitat: accedim ràpidament a llocs problemàtics. Per la seva ubicació, alçada, llocs estrets, patis de llums, pous...
Qualitat: Gestió, control i execució integral de la feina. Personal especialitzat i materials de qualitat i d’última generació.
Seguretat: més seguretat que amb els sistemes tradicionals. Per als treballadors i per als nostres clients. (Robatoris accedint pels andamis)

Amb tot això:

Fomentar el manteniment preventiu dels seus edificis i instal•lacions, evitant futures intervencions més costoses i el perill d e danys per despreniments, fuites...

 

patidellums3rehabilitaciofacana13installacions7